trainer tymen

OVER MIJ: TRAINER TYMEN

Wat begon met wat gewichtjes in mijn bakfiets eindigde met een grote bus vol met professionele gewichten. Mijn eigen sportwagen, een droom die uitkomt (en dan bedoel ik geen Ferrari). 

Ik ben Trainer Tymen. Ik ben de  buiten personal trainer van Leeuwarden. 8 jaar geleden zette ik voor het eerst een stap in de sportschool en 5 jaar geleden ben ik begonnen aan het CIOS. Sterker worden en me fitter en gezonder voelen, dat werkte motiverend en daar wilde ik andere mensen ook mee helpen. Zo ben ik in 2017 begonnen als personal trainer. Ervaring heb ik opgedaan in de sportschool maar zelf vind ik buiten trainen veel leuker, en lekkerder, zo is het idee ontstaan om een buiten mijn eigen sportschool te maken. 

Opleidingen

Ik heb natuurlijk geleerd om personal trainer te mogen zijn, de opleidingen die ik heb gevolgd zijn fitnesstrainer A, Cios niveau 3, loop conditie trainer en wellness masseur.

TRAINER TYMEN

Wat begon met wat gewichtjes in mijn bakfiets eindigde met een grote bus vol met professionele gewichten. Mijn eigen sportwagen, een droom die uit komt (en dan bedoel ik geen Ferrari).

Ik ben Trainer Tymen. Ik ben de  buiten personal trainer van Leeuwarden. 8 jaar geleden zette ik voor het eerst een stap in de sportschool en 5 jaar geleden ben ik begonnen aan het CIOS. Sterker worden, spieren zien groeien, dat werkte motiverend en daar wilde ik andere mensen ook mee helpen. Zo ben ik in 2017 begonnen als personal trainer. Ervaring heb ik opgedaan in de sportschool maar zelf vind ik buiten trainen veel leuker, en lekkerder, zo kwam ik met het idee om een buiten gym te beginnen.

Ik heb natuurlijk geleerd voor personal training, de opleidingen die ik heb gevolgd zijn fitnesstrainer A, Cios niveau 3, loop conditie trainer en wellness masseur.